About

"Tratam toti clientii la fel, indiferent de serviciul achizitionat sau de valoarea lui."

Ghesi a inceput sa ofere servicii de gazduire web, reseller, VPS si servere dedicate incepand cu iunie 2007 cu scopul de a oferii un serviciu de gazduire axat pe necesitatea clientului.

Obiectivul nostru este de a furniza servicii de gazduire de o inalta calitate la preturi cat mai mici impreuna cu un excelent serviciu de suport. Ne concentram in principal pe uptime si satisfactia clientului, avand cele mai performante servere si o echipa de suport dedicata satisfacerii celor mai prietentiosi clienti, putem spune ca ati gasit cea mai competenta firma de servicii web, acum ne ramane doar sa va demonstam acest lucru.

  • Avataje
  • Date legale

Solutii complete

Ghesi intelege nevoile dvs. asa ca suntem 100% hotarati sa va oferim servicii de o inalta calitate. Am creat o solutie completa de gazduire pentru ca site-ul dvs. sa fie repede si usor pus online. In mileniul tehnologiei este foarte important ca site-ul dvs. sa fie accesabil tot timpul. Niciodata nu a fost mai usor in ati creea un site web, gazduirea web si cea reseller beneficiaza de site builder si auto installer.

Satisfactie garantata

Tehnicienii de suport si agentii de vanzari sunt aici sa va asiste, ei sunt recunoscuti ca fiind una dintre cele mai bune, mai devotata si mai prietenoasa echipa in domeniul serviciilor de gazduire web. Va oferim ore de suport extins prin telefon, live chat si un sistem de tichete prin e-mail 24x7x365. Daca exista un aspect al serviciului de care esti nesatisfacut o sa iti returnam banii in 30 de zile.

Conexiune personala

Sunt convins ca vei fi multumit de serviciile de gazduire achizitionate, daca vei fi vreodata nesatisfacut si simti nevoia de a ma implica personal imi voi face mereu timp sa te asist in mod personal.

Cu multumiri,
Andrei G. ( Fondator Ghesi )

Ghesi.ro este un serviciu oferit de Ghesi international S.R.L.

Ghesi international S.R.L are sediul in Cugir - Alba-Iulia, Str. Rozelor 13b si este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J01/831/2012 si codul fiscal 30911070 avand activitatea incadrata in clasa CAEM 6311.

Date legale

S.C. Ghesi international S.R.L.
Cod Unic de inregistrare: 30911070
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J01/831/2012
Sediu Administrativ: Str. Rozelor 13B-8, Cugir, Alba

Date bancare

Banca: BCR, Cugir - jud. Alba
Cont RON: RO69 RNCB 0009 1304 6241 0001

Cont trezorerie

Trezoreria Cugir - jud. Alba
Cont RON: RO11 TREZ 0095 069X XX00 0614

Profilul Companiei Ghesi internetional

Ghesi a luat nastere in 2007 cu scopul de a oferii un serviciu de gazduire bazat pe client. Noi credem ca principiul unei companii, pentru a-si susține cresterea economica, este sa mențina ideea ca serviciul de suport este prioritatea numarul unu. Cea mai buna metoda de publicitate este "recomandarea clientului existent". Daca oferi servicii si un suport excelent, compania ta va creste. Constanta noastra crestere economica este un exemplu perfect al acestui principiu de afacere.

Tratam toti clientii la fel, indiferent de serviciul achizitionat sau de valoarea lui.

Cum... si de ce are Ghesi succes?

Avem o filozofie de scoala veche, ofera-i clientului un pret foarte bun cuplat cu un excelent serviciu de suport iar el te va recomanda si altor persoane, posibili clienti. Datorita filozofiei de stil vechi, noi nu cheltuim sume mari pe bugete de publicitate, ci ne bazam pe cea mai buna publicitate media din lume. GURA LUMII. Afacerea noastra continua sa creasca zi de zi pentru ca actualii clienti ne recomanda serviciile de gazduire.

Cu banii pe care ii economisim din publicitate continuam sa investim in infrastructura pentru a oferii servicii cat mai aproape de perfectiune.